autocars teisa
  • Esteu a: : Inici, Transport a demanda
Català Español English Français
Empresa certificada:
 
Cercador Bus Interurbà
Horaris i tarifes
« Bitllet combinat AVE + TEISA » « Nou Bitllet Anada i Tornada Eix-Bus » « Pàrquing a l'Estació d'Autobusos d'Olot » « BUS PLÀ DE L'ESTANY » « NOVES EXPEDICIONS DIRECTES D'OLOT A GIRONA » « Nous horaris Bus Llançadora Figueres - Vilafant TAV » « Afectacions 11 de setembre línia Olot - Barcelona » « Festivitat de la Mercè a Barcelona » « Inici de curs UAB - OLOT 2014-15 » « Inici de curs BARCELONA - OLOT 2014-15 » « Nous Horaris Bus Olot - Santa Pau » « Afectacions L4 Obres d'asfaltatge entre Salt i Girona » « Afectacions L6 Obres d'asfaltatge a Girona » « Afectacions Cursa C/ Nou Línies L3 i L6 » « BUS NOCTURN FIRES DE GIRONA » « Servei d'Autocar Procès de Participació Ciutadana a Banyoles » « Servei d'Autocar Procès de Participació Ciutadana a Olot » « TPO - Servei Hospital Nou d'Olot » « Accés Bus Transversal de la Garrotxa » « Afectacions Obres Olot / Carrer Mulleras »
 Parada Origen...
Esculli parada...
 Parada Destinació...
Esculli parada...
  

Transport a demanda

 
Consell Comarcal de La Selva
Consell Comarcal de La Selva
 
El servei de Transport a la Demanda que TEISA realitza a la comarca de La Selva, permet el desplaçament de persones entre poblacions que no disposen de transport regular de passatgers.

De dilluns a divendres feiners, a través de les 3 rutes que es disposen actualment, es poden realitzar desplaçaments entre poblacions com Sant Hilari Sacalm, Arbúcies, Hostalric i Maçanet entre d'altres.

Per sol·licitar el servei cal trucar abans de les 18:00h del dia laborable anterior al que es vulgui realitzar el servei, al telèfon 972 20 48 68.
Consell Comarcal del Ripollès
Consell Comarcal del Ripollès
 
El servei de Transport a la Demanda que TEISA realitza a la comarca del Ripollès, permet el desplaçament de persones entre poblacions que no disposen de transport regular de passatgers.

De dilluns a divendres feiners, a través de les 4 rutes que es disposen actualment, es poden realitzar desplaçaments entre poblacions de Beget, Molló i Vallfogona del Ripollès entre d'altres.

Per sol·licitar el servei cal trucar abans de les 18:00h del dia laborable anterior al que es vulgui realitzar el servei, al telèfon 972 74 71 81.
ATM - Àrea de Girona
ATM - Àrea de Girona
 
El servei de Transport a la Demanda que TEISA realitza dins l'àmbit de l'ATM, permet el desplaçament de persones entre poblacions que no disposen de transport regular de passatgers.

Els dimecres de mercat a Banyoles, aquest servei uneix Fontcoberta, el Veïnat de Fares i Banyoles, mentre que els dimarts de mercat i els dijous feiners s'uneixen les poblacions de Caldes de Malavella i Sant Andreu Salou

Per sol·licitar el servei cal trucar abans de les 18:00h del dia laborable anterior al que es vulgui realitzar el servei.

© 2011 Transports Elèctrics Interurbans S.A. c. Sardenya nº16, C.P.17007 de Girona (Espanya) +34 972204868
Avís Legal - Política de Privadesa - Protecció de Dades - Mapa Web - Atenció al client - Crèdits - Carta de serveis

Bus Urbà

Bus Interurbà

Eix Bus

TPO