Intercity busIntercity bus

Ski Bus Ski Bus

Bici Bus Bici Bus

1 / 931

Afectacions L6 i L16 (Tall per manifestació)

Us informem que el pròxim dijous 18 de gener (de 17:00h a 18:30h) hi haurà afectacions (parades anul·lades i canvis de recorregut) a l’L6 i L’16 a causa d’una manifestació que transcorrerà per diferents punts de la ciutat de Girona.

L6:

• Vila-roja - Sarrià de Ter: S’anul·laran les parades de la Pujada de les Pedreres, Av. Sant Francesc i Gran Via Jaume I. A Correus es recuperarà el recorregut habitual per Pedret i Pont Major.

• Sarrià de Ter - Vila-roja: Fins a la Rotonda del Rellotge es farà el trajecte habitual. A partir d’aquí s’anul·laran les parades de Correus, pl. 1 d’Octubre, pl. Pompeu Fabra, pl. del Lleó i c. del Carme/c. Vista Alegre.

L16:

• Correus - Sarrià de Ter: Es passarà per Pedret i Pont Major. El fet que no es pugui passar per l’Hospital Josep Trueta suposarà l’anul·lació de les parades de La Copa, Sant Ponç i Josep Trueta.

• Sarrià de Ter - Correus: Tampoc es podrà circular pel Trueta i, per tant, s’anul·laran les parades de l’Hospital, Rotonda del Pont de la Barca i Passeig de la Devesa.

Moltes gràcies per la seva col·laboració,
Grup TEISA.

More Information