Intercity busIntercity bus

Ski Bus Ski Bus

Bici Bus Bici Bus

1 / 937

Augment de parades (línia nocturna)

Us informem que a partir del divendres 2 de febrer entrarà en funcionament una prova pilot amb la qual es vol millorar la seguretat en les línies de bus nocturnes. Aquesta iniciativa, impulsada pel Departament de Territori i que s’aplicarà dins dels serveis de transport a la demanda Clic.cat, inclourà un increment de les parades a la línia NGi1 Salt/Girona – Platja d’Aro – Palamós/Palafrugell, actualment gestionades per TEISA i SARFA.

A partir d’ara, els busos de la línia s’aturaran a les parades en punts més freqüentats, com ara zones d’oci. L’objectiu és que les persones més vulnerables (dones i joves) caminin el menys temps possible i puguin arribar a la seva destinació sense cap incidència.

Les parades a demanda es podran reservar amb una hora d’antelació abans de l’inici de l’expedició mitjançant l’App NE-MI i les reserves es podran fer tant per una parada d’origen com de destí. Gràcies a l’aplicació mòbil, també es podrà consultar la ubicació del vehicle en temps real.

La previsió és que aquesta prova pilot s’estengui fins a finals de la temporada d’estiu i és possible que s’ampliï a altres línies si els resultats són satisfactoris.